BRANDON BEAL | MUSICAL.LY

Opgaven

Med den internationale udgivelse af Brandon Beals kæmpehit  ’Golden’ (feat. Lukas Graham) skulle vi (gen)skabe fokus på singlen og introducere  Brandon til et nyt, globalt publikum. Sammen med Brandon satte vi os for at udtænke et sjovt og stærkt koncept med global rækkevidde.

Løsningen

Vi valgte at tappe ind i den globale lip-sync trend, og fik Brandon Beal på verdens hurtigst voksende app, Musical.ly, som en af de første i Danmark. I tæt samarbejde med Musical.ly skabte vi  en konkurrence, hvor Brandon-fans  og Musical.ly-brugere på hashtagget #WeCanBeGolden kunne uploade musicals til ’Golden’ og vinde et shout-out og et remake med Brandon selv. 

Resultatet

Kampagnen var en massiv succes, der både fik engageret fans og introduceret ’Golden’ for millioner af nye lyttere. Brandon fik på få uger 115.000 følgere, hans egen musical over 200.000 likes og der findes nu over 485.000 nye musicals til ’Golden’, bl.a. fra nogle af de største Musical.ly-stjerner som KristenHancher (8 mio followers). Brandon har fået en ny, stærk Social Media-profil og ’Golden’ fik en kickstart på streaming-charten i bl.a. USA.

brandong
graham
Kristen Hancher - 8 mio followers på Musical.ly og Brandon Beal-fan
Kristen Hancher - 8 mio followers på Musical.ly og Brandon Beal-fan